В УДЦР вже стало доброю традицією проведення Дня донора. В умовах війни кров стає безцінним ресурсом, який може зберегти безліч життів.

Один донор крові може врятувати життя трьох людей!

Особлива необхідність донорства значима в такий складний для нашої країни час. Кожна краплина крові може стати тією рятівною ниткою, що допоможе пораненим бійцям повернутися до своїх родин.

Сьогодні 37 працівників УДЦР активно долучилися до цієї благородної ініціативи. “Коли ми віддаємо частину себе, ми стаємо частиною чогось більшого,” – зауважив один з донорів під час заходу. Ці слова відображають дух єдності та співпраці, що є важливим кроком до Перемоги.

Процедура збору крові проходила під пильним наглядом виїзної бригади Комунального некомерційного підприємства «Київський міський центр крові».

З метою полегшення процесу донорства, керівництво УДЦР забезпечило всі умови для здачі крові на території підприємства.

Напередодні, Відділом з охорони праці було зібрано інформацію від бажаючих взяти участь в ініціативі та фельдшером надано чіткі роз’яснення, як правильно підготуватися до здачі крові.

УДЦР висловлює глибоку вдячність усім, хто взяв участь у Дні донора. Ваш внесок неоціненний для тих, хто зараз на передовій захищає нашу незалежність та хворим, які борються за життя.

Давайте пам’ятати, що наші зусилля сьогодні можуть стати чиєюсь надією на завтра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.